Evenementen

Wij willen iedereen bedanken voor een, ondanks alle moeilijkheden door Corona, enorm geslaagde editie van het ASCF. Tot volgend jaar!

 

UITVERKOCHT
Halve finale
30 september

CREA Theaterzaal

Op deze avond treden drie kandidaten op. Nadat de acts van de drie opkomende cabaretiers zijn geweest is er pauze, en kan u, als publiek stemmen wie van de drie een plek in de finale verdient. Naast de winnaars van beiden halve finales gaat er ontvangt er ook nog één kandidaat een wildcard voor de finale van de organisatie.

Vanavond wordt de slotact verzorgd door geliefd muzikaal komiek Roel C Verburg. De avond wordt gepresenteerd door de door het NRC Handelsblad geprezen “charmante plaaggeest” Farbod.

Houd onze website en onze Facebook in de gaten.

UITVERKOCHT
Halve finale
1 oktober

CREA Theaterzaal

Ook op deze avond treden er drie kandidaten op. Nadat de acts van de drie opkomende cabaretiers zijn geweest is er pauze, en kan u, als publiek stemmen wie van de drie een plek in de finale verdient. Naast de winnaars van beiden halve finales gaat er ontvangt er ook nog één kandidaat een wildcard voor de finale van de organisatie.

Na de pauze wordt de avond afgesloten met een slotact die wordt verzorgd door veelbekroonde Fuad Hassen. De avond wordt gepresenteerd door topcabaretier Stefan Pop.

Dus houd onze website en onze Facebook in de gaten.

UITVERKOCHT
Finale
6 oktober

DeLaMar Theater

Na twee razend spannende halve finales zijn drie Kandidaten over. In het DeLaMar Theater nemen zij het tegen elkaar op. De winst? Een jury- en publieksprijs, en een plek in het rijtje van de vele grootmeesters van onze tijd, die eerder het ASCF wonnen. Wie zal er zich vereeuwigen?

De avond wordt omlijst door twee titanen binnen de comedy wereld: Tex de Wit presenteert, en de show wordt afgesloten met een slotact van niemand minder dan Martijn Koning

Blijf onze Facebook in de gaten om er achter te komen wat het ASCF allemaal voor u in petto heeft.


Finalistentour

Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een finalistentour worden georganiseerd in samenwerking met Grappige Zaken. De data zijn bekend. Blijf onze website en onze Facebook in de gaten houden! Hou daarnaast de info van de lokale theaters aan m.b.t. de coronamaatregelen.

 


9 Oktober: 
Theater Pepijn, Den Haag

10 Oktober: Theater de Leeuw, Arnhem

29 Oktober: Evertshuis, Bodegraven

11 November: Werftheater, Utrecht

14 November: Theater Posa, Lelystad

20 November: SplotsZ, Roelofarendsveen

27 November: Theater CulturA & Zo, Nootdorp

28 November: Cool kunst & cultuur, Heerhugowaard

2 December: de Kleine Willem, Enschede

4 December: de Toegift/Klif12, Texel